maanantai 11. heinäkuuta 2016

Yksinäinen kameralaukku

 
 
 
Moikka!
 
Animeconissa vietetty viikonloppu oli todella huikea, varmasti paras conini tähän mennessä. En käyttänyt niikään paljon rahaa ja kaikki sujui hyvin. Sääkin oli kohdillaan. :3 Harmillisesti jouduimme kaverini kanssa lätemään conista kiireellä sunnuntaina heti Animenzin konsertin jälkeen, enkä ehtinyt täydentää ramune- ja pockyvarastojani. ;__;
 
Tuo kyseinen yllä oleva tipu on siis maskotti, jonka ostin conista ja päätin sitten kiinnittää hyvin yksinäiseen kameralaukkuuni. (Oikeasti lintu oli vain heräteostos söpöytensä takia ja päätin hätäisesti kiinnittää sen johonkin... ^^')
 
 
 
Animecon 9.7 -10.7.2016
 
 
Lauantaina bongasin Adan sekä Alisan ja pääsin ottamaan parit cossikuvat sekä rupattelemaan.
 
 
Alisa söpössä Hanayo-cossissaan.
  
Sekä Adan hieno Rin Kagamine cossi Soleilista. (Jos joku miettii, se on yksi Vocaloid-kappale). Lauaintain kuvasato oli todella pieni, olin jostain syystä aivan liian ujo pyytääkseni enempää cossikuvia.. ^^'Olimme sopineet Adan kanssa tapaavamme sunnuntaina, koska emme ehtineet kuvata nukkeja lauantaina ja halusin että nukkejeni mukaan ottamisella olisi edes jokin järkevä syy kuin tilan vienti repusta. xD
 


 

 
Siis kattokaa nyt sitä aaaa


 
On ne kyllä vaan niin hienoja.
 
 
 
Irenee ja Mimi pääsivät loppujen lopuksi molemmat mukaan. 
Uskalsin onneksi pyytää kuvan tästä hienosta Papyrus cossista. ^^En tullut ostaneeksi viikonlopun aikana hirveästi mitään vaikka yleensä olen ostellut coneissa enemmän kuin tarpeeksi. :'D Tällä kertaa ainoastaan paperia, ruokaa sekä tipun heräteostoksena.


 
Tällainen Unertale-juliste löysi ainakin tiensä kaappini oveen.


 
Täydensin myös hieman mangakokoelmaani.
 
 

 
Taidekujaltakin tarttui mukaan pari suloista tarraa. :3


Coni oli kaikinpuolin mukava ja positiivinen kokemus, toivottavasti pääsen ensivuonna uudestaan. Seuraavaan postaukseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti