maanantai 1. kesäkuuta 2015

Long waited trip is coming

Tervehdys taas :3

Täällä sitä taas ollaan vaikka postasinkin jo perjantaina. Minulla on kuitenkin hieman ilmoitusasiaa Desuconiin liittyen, olkaa siis tarkkana kuin porkkana!

(Vaihdan blogin osoitteen minpudolls.blogspot.comiksi. Älkää siis hämmentykö, jos ette löydä blogia enään nykyisellä osoitteella, vaan kokeilkaa tuota toista.)

Desuconissa minut tunnistaa mukanani olevasta lohen-värisestä Kånken-repusta. Mukanani minulla on ainakin Jinnie. Pallopää kulkee joko kädessäni tai repussa. Mukanani minulla on myös kaverini, jonka kanssa liikunkin siis koko ajan. Hänellä on ehkä päällään AOT/SNK-huppari. (Tosi hyvät tuntomerkit xD)

Jos keksin muita hyviä tuntomerkkejä, laitan ne tänne seuraavina päivinä.

Jos satutte bongaamaan minut niin saa tulla moikkaamaan :) Tottelen nimeä Minpu sekä Minea. Huom! En syö ketään, joten älkää pelätkö. Ja jos tiedätte yhtään mitään nukkemiitistä, joka pidetään (ehkä) Desussa niin kertokaa ihmeessä! En halua missata mahdollisuutta tavata muita nukkeilijoita sekä heidän nukkejaan. Ettekä tekään varmaan tahdo missata nähdä minua x3

Äiti suostui viimeinkin tilaamaan peruukit Leekeltä - kiitos äiti - ja ne ehtivät ehkä juuri ja juuri torstaiksi. Rukoilkaamme sen puolesta. Irenee sai sinisen keskipitkän, Jinnie jonkun mustahkontummanruskean ja Mimi "hiekan". (Sillä nimellä minä sitä kutsun. Hiekka.)

Tässä hieman kuvia, jotta ette hukkuisi puhetulvaani ^^'


~  ~  ~


(On hyvin järkevää kuvata samaa asentoa kolmesta eri kuvakulmasta)

Seuraava postaus on varmasti Desuconin merkeissä!

4 kommenttia :

  1. Sinut on haastettu!

    http://dolls-made-of-dreams.blogspot.fi/2015/06/dancing-with-demons.html

    VastaaPoista
  2. Suloinen shootti. Ihana toi neidin asu. <3 Värimaailma näissä kuvissa on tosi kaunis. :) Toivottavasti nähään Desussa. :)

    -Jewelly

    VastaaPoista